32ste editie Rijwielavondvierdaagse Vinkhuizen

Groningen

't Vinkhuys in Groningen is van maandag tot en met donderdag 23 juni uitvalsbasis van de 32ste Rijwielavondvierdaagse Vinkhuizen.

De organisatie heeft voor dit evenement 4 verschillende routes uitgezet. Na afloop wordt steeds een (gratis) kop koffie geserveerd.

Ouders en kinderen

"Dit jaar is er extra aandacht aan besteed ouders en kinderen kennis te laten maken met dit evenement", meldt Geert Nijboer namens de organisatie. "Naast de traditionele routes van circa 30 kilometer worden voor het eerst speciale, korte routes - ongeveer 15 kilometer - uitgezet. De kinderen worden bovendien voorzien van fruit, drinken én een ijsje onderweg." Er wordt steeds tussen 18.00 en 18.30 uur gestart bij 't Vinkhuys. Deelname kost 4 euro (kinderen 2 euro). Aanmelding: fiets@vinkhuys.nl.

Auteur

Marc Jansen