Foodtruckfestival De Culinaire Verleiding op CiBoGa-terrein

Groningen

Het CiBoGa-terrein in Groningen vormt van vrijdag 3 tot en met zondag 5 juni het decor voor het foodtruckfestival De Culinaire Verleiding.

De foodtrucks vormen samen een pop-up restaurant met een zeer gevarieerd aanbod in streetfood, fingerfood en andere lekkernijen die ter plekke bereid worden. Verder staan verschillende (culinaire) workshops, een DIY (Do It Yourself) markt, muziek, vermaak voor de kleintjes, containersessies met singer-songwriters, debatten, stand-up comedy en voorleessessies voor kinderen geprogrammeerd.

Openingstijden

De Culinaire Verleiding, dat wordt afgetrapt met een vrijdagmiddagborrel, is vrijdag 3 mei van 17.00 tot 22.00 uur geopend, zaterdag 4 juni van 11.00 tot 23.00 uur en zondag 5 juni van 12.00 tot 22.00 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen