Max Meser naar Simplon in Groningen

Groningen

Max Meser geeft vrijdag 11 november een concert in Simplon in Groningen. Hij trapt hiermee een clubtour af waarmee hij het voor hem succesvolle jaar 2016 afsluit.

De 23-jarige singer-songwriter Max Meser kwam vanuit Barcelona naar Amsterdam met als doel door te breken in de muziek. Sindsdien is zijn ster rijzende. Hij bracht zijn debuutalbum 'Change' uit bij PIAS, kreeg de titel 3FM Serious Talent en deed supportshows van Douwe Bob en Editors. Hoewel Meser de Spaanse én de Nederlandse nationaliteit heeft, is zijn voertaal Engels. Inspiratie krijgt hij van bands als The Kinks en The Who, maar qua stijl brengt hij Britse gitaarpop de stijl van Miles Kane en Jake Bugg. Aanvang: 20.30 uur. Entree: 10 euro. Kaartverkoop: www.simplon.nl, De Jongens van Hemmes en Simplon Jongerenhotel https://youtu.be/pTcPbiZe3xE

Auteur

Marc Jansen