Albumpresentatie Harry van Lier in De Silo in Groningen

Groningen

Zanger, bassist en componist Harry van Lier presenteert zondag 5 juni zijn nieuwe album 'Bones Boy'. Plaats van handeling is De Silo in Groningen.

Harry van Lier maakte hij in de jaren '80 van de vorige eeuw als bassist furore met zijn broer Hans van Lier en met de band AA & the Doctors. Na vele jaren als side man op het podium te hebben gestaan, treedt hij de laatste jaren met succes zélf op de voorgrond met eigen composities. Harry van Lier debuteerde 2 jaar geleden, op 57-jarige leeftijd, met het soloalbum 'DiGaHoLe'. Hierop sporen van muzikale grootheden als Lou Reed en Johnny Cash.

Albumpresentatie

De (gratis toegankelijke) albumpresentatie in De Silo begint om 16.00 uur. Harry van Lier laat zich zondag vergezellen door zijn band bestaande uit Winfred Buma, Han Hesselink en René van Astenrode. Als speciale gasten zijn uitgenodigd Rudy Lentze, Jan Schoemaker en Annelies de Bruin.

Auteur

Marc Jansen