Kraantje Pappie Live in De Oosterpoort

Groningen

 Een thuiswedstrijd voor Kraantje Pappie. De Groninger rapper staat vrijdag 18 november met 'Kraantje Pappie Live' in De Oosterpoort.

Kraantje Pappie brak ruim 4 jaar geleden door met de single ‘Waar Is Kraan’ en zijn debuutalbum ‘Crane’. Zijn vaak humoristische teksten en messcherpe flows in combinatie met de dikke, zware producties van Noisia (Nightwatch) bleek een gouden (en platina) combinatie te zijn. Logischerwijs volgde ‘Crane II’ met onder andere de singles ‘Feesttent’ en ‘Met Z’n Tweeën’ dat tot 3FM Megahit werd gebombardeerd.

Crane III

Eind oktober verschijnt ‘Crane III’, de afsluiter van het Crane-drieluik. Dit album is wederom geproduceerd door Nightwatch en wordt uitgegeven op het label Noah’s Ark van rapper Jiggy Djé. Kaarten (à 15 euro) zijn verkrijgbaar aan de kassa van De Oosterpoort, bij Plato, en via de-oosterpoort.nl en ticketmaster.nl. https://youtu.be/dDNuh6DWSCY

Auteur

Marc Jansen