Tweede editie fietstoertocht LAMP Classic voor het goede doel

Groningen

Stichting LAMP heeft voor de tweede keer de LAMP Classic georganiseerd. Deze fietstoertocht vindt zaterdag 4 juni plaats.

De LAMP Classic is een fietstoertocht over (naar keuze) 45, 80 of 150 kilometer. Start en finish zijn bij de kantine van voetbalvereniging Amicitia in Groningen. Het inschrijfgeld bedraagt 8 euro (inclusief koffie, koek én barbecue); aanmelden via www.lampclassic.nl. De gehele opbrengst komt ten goede aan Stichting LAMP.

Stichting LAMP

Stichting LAMP steunt projecten op het gebied van onderwijs en zorg in minder ontwikkelde landen. Een van de speerpunten is het verstrekken van studiebeurzen. Op dit moment is de in 1991 opgerichte stichting actief betrokken bij projecten in India, Bangladesh, Papua Indonesië, Peru, Vietnam en Roemenië.

Auteur

Marc Jansen