Scheidsrechters voetballen in Groningen om Nederlandse titel

Groningen

Sportpark Corpus den Hoorn in Groningen vormt zaterdag 11 juni het decor voor het NK veldvoetbal voor scheidsrechtersverenigingen/ COVS-teams.

Aan het NK doen 10 scheidsrechtersverenigingen uit heel Nederland mee. De organisatie is in handen van Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken. De openingswedstrijd tussen Groningen en Enschede is om 10.00 uur. De finale staat gepland om 16.30 uur.

Niemand buitenspel

De toewijzing van het NK is voor Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken aanleiding geweest zich het hele jaar 2016 in te zetten voor een goed doel: Fonds Gehandicaptensport. Omdat de Groninger scheidsrechters vinden dat iedereen moet kunnen sporten, gehandicapt of niet. Onder de noemer 'Niemand buitenspel' wordt geld ingezameld voor Fonds Gehandicaptensport. En tijdens het NK is de volledige opbrengst van de verloting voor het fonds én wordt aan alle deelnemers een kleine bijdrage gevraagd. Meer informatie: www.covsgroningen.nl.

Auteur

Marc Jansen