The Monroes en Phoenatix in Sterrebos Live

Groningen

The Monroes en Phoenatix treden zondag 12 juni op in de muziekkoepel in het Sterrebos in Groningen.

Zij doen dat in het kader van Sterrebos Live, een reeks zondagmiddagconcerten in het Sterrebos geïnitieerd door het Wijkcomité Helpman.

The Monroes

De Groninger band The Monroes speelt stevige en lekker in het gehoor liggende nummers die worden aangestuurd door pittige rock 'n roll from the 50's, soul from the 60's en surf from the 70's. Frontvrouw is de Josje Kobès. De overige bandleden zijn Arnold Nieborg, Harry Kingma en Lielian Tan.

Phoenatix

De 11-koppige Groninger band Phoenatix maakt ska doorspekt met reggae, ragga en andere hip-shakin things. Phoenatix is een internationaal collectief, met muzikanten uit Nederland, Polen, Rusland, Duitsland en Kameroen. Sterrebos Live duurt van 14.30 tot 16.30 uur. Meer informatie: www.wijkhelpman.nl

Auteur

Marc Jansen