Elfie Tromp in ‘Naked Lunch’ in Groninger Forum Bibliotheek

Groningen

Schrijver en columnist Elfie Tromp maakt donderdag 16 juni haar opwachting in ‘Naked Lunch’ in de Groninger Forum Bibliotheek.

Tromp schuift derhalve bij Rense Sinkgraven aan tafel voor een lunch en een goed gesprek over kunst, muziek, film en literatuur. Tromp is te gast in verband met de 'Spannende Boekenweken' (3 tot en met 19 juni). Tromps thriller 'Moord in de polder' vormt de basis van de online wedstrijd 'Het Moordspel'.

Elfie Tromp

Elfie Tromp studeerde psychologie en toneel schrijven. Sindsdien is ze werkzaam als romancier, columnist, toneelschrijver/ -maker en presentator. Sinds 2013 is Elfie Tromp columnist voor Metro. Tromps debuutroman Goeroe verscheen in 2013 bij uitgeverij Lebowski/ Top Notch en werd genomineerd voor Beste Rotterdamse Boek. In datzelfde jaar won Elfie de VPRO Bagagedrager, een prijs voor jonge reisjournalisten. Daarvoor schreef ze de longread 'Alfateef'. Ook is Elfie Tromp oprichter van literair tijdschrift Strak. Haar tweede roman 'Underdog' is onlangs gepubliceerd en genomineerd voor de BNG Literatuurprijs. Aanvang: 12.30 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen