Hockeyinterlands Nederland - Nieuw-Zeeland bij GCHC in Groningen

Groningen

De Groningsche Cricket en Hockey Club (GCHC) is donderdag 23 en vrijdag 24 juni gastheer van de hockeyinterland (voor heren) Nederland - Nieuw-Zeeland. Beide wedstrijden beginnen om 18.30 uur.

De wedstrijden zijn onderdeel van de Rabo Super Serie en worden gespeeld als voorbereiding op de Olympische Spelen. Kinderen uit de Reitdiepwijk lopen mee in de line-up.

Clinics voor jeugdhockeyers

De interlands gaan beide dagen gepaard met clinics voor jeugdhockeyers (F-, E-, D-jeugd). Deze clinics beginnen om 15.30 uur. Deelname is gratis; enige voorwaarde is dat de jeugdspeler en eventuele begeleider een entreeticket voor de interland hebben. Aanmelding (naam + leeftijd vermelden): interland@gchc.nl. Voor alle (wel en niet hockeyende) jeugd wordt bovendien een FunZone met attracties en hockeyspellen ingericht (open vanaf 15.00 uur). Kaarten voor de wedstrijden (à 10 euro) zijn verkrijgbaar via hockey.nl/rabo-super-serie en http://www.gchc.nl. https://youtu.be/9fZD7TU9gxI

Auteur

Marc Jansen