Aan tafel voor een ander: benefietdiner in De Globe

Groningen

Team Terwille houdt maandag 20 juni een benefietdiner bij Eeterie De Globe in Groningen. De opbrengst komt ten goede aan hulp voor mensen met een verslaving.

Team Terwille bestaat uit 10 mannen met een link met Terwille Verslavingszorg; als (ex-)cliënt, medewerker of familielid. Samen doen zij mee aan de Cycle for Hope en fietsen zij van 23 tot 25 juni in estafettevorm dag en nacht door heel Nederland. Hiermee halen ze geld op voor hulp aan mensen met een verslaving. Emiel is ex-cliënt bij Terwille en fietst voor de tweede keer mee. Hij hoefde niet lang na te denken over zijn deelname. “Ik weet voor wat en voor wie ik fiets. Ik vind het belangrijk dat de zorg die ik heb gehad in de toekomst ook voor anderen beschikbaar blijft", zegt hij.

Benefietdiner

Het benefietdiner in Eeterie De Globe is in samenwerking met WerkPro en Humanitas. “Dankzij de samenwerking met onze buren aan de Akerkhof hebben we straks een prachtige zaal tot onze beschikking en zal er een heerlijk 3-gangendiner worden klaargemaakt voor de gasten. Het belooft een mooie avond te worden met inspirerende verhalen en muziek”, vertelt directeur Erik de Vos van Terwille. Hij fietst zelf ook mee in het team. Aanmelding voor het benefietdiner: pr@terwille.nl. Deelname kost 35 euro.

Auteur

Marc Jansen