Open dag kinderwerktuinen NDE Groningen

Groningen

De kinderwerktuinen van Natuur en Duurzaamheid Educatie (NDE) Groningen houden woensdag 22 juni open huis.

Bezoekers kunnen meedoen aan activiteiten als kruidenboter maken, stokbrood bakken, geurzakjes maken of een speurtocht of gewoon genieten van verrassende stukjes stadsnatuur.

Schooltuintjes

Verder kunnen bezoekers een kijkje nemen bij de schooltuintjes. Duizenden leerlingen in de stad Groningen bezoeken de kinderwerktuinen van NDE voor lessen rond natuur en duurzaamheid. Leerlingen uit groep 6 hebben een eigen tuintje, waarin ze allerlei groenten verbouwen. De deelnemende kinderwerktuinen zijn: • Kinderwerktuin Beijum, Beijumerweg 20; • Kinderwerktuin Westpark,Tarralaan 2; • Kinderwerktuin Helpman, Helperpad 1; • Kinderwerktuin Paddepoel, Coronastraat 1. De open dag duurt van 15.00 tot 19.00 uur.

Auteur

Marc Jansen