Vierde editie ReitdiephavenRun in Groningen

Groningen

In en om de kleurrijke Reitdiephaven in Groningen wordt zondag 26 juni de vierde WeFitness ReitdiephavenRun gehouden. Start- en finish van dit hardloopevenement, dit jaar voor het eerst aangesloten bij het Loopcircuit Noord-Nederland, is WeFitness Lifestyle Centrum.

Binnen de ReitdiephavenRun worden onder meer een kidsrun over een halve zeemijl (1 kilometer) en een een jeugdloop over 1 zeemijl (2 kilometer) onderscheiden. Verder kunnen de deelnemers ervoor kiezen 3 of 6 zeemijlen te lopen. De deelnemers aan de kidsrun worden om 10.00 uur weggeschoten. De jeugdloop begint om 10.15 uur en de lopen over 3 en 6 zeemijlen om 10.45 uur.

Inschrijven

Sportievelingen kunnen zich op www.reitdiephavenrun.nl (voor)inschrijven voor deelname. Kinderen tot en met 11 jaar betalen 3 euro bij voorinschrijving. Vanaf 12 jaar kost deelname (bij voorinschrijving) 7 euro. De voorinschrijving loopt tot en met donderdag 23 juni. Inschrijving op de dag van de ReitdiephavenRun kost respectievelijk 4 en 9 euro.

Auteur

Marc Jansen