Niels Geusebroek naar Simplon in Groningen

Groningen

Niels Geusebroek geeft vrijdag 4 november een concert in Simplon in Groningen. 

Niels Geusebroek begon zijn muziekcarrière 10 jaar geleden als frontman van Silkstone, waarmee hij 2 albums afleverde. Na een periode van stilte pakte hij zijn carrière weer op als deelnemer van The Voice Of Holland. Het grote succes kwam echter pas later met de hit 'Year Of Summer', een dance-crossover met Wildstylez. Ook de single 'Take Your Time Girl' was een regelrechte hit. Voor zijn tweede album 'Wildfire' richtte de zanger alles - nieuwe look, nieuwe sound - opnieuw in en ging hij op zoek naar zijn roots. Het concert begint om 20.30 uur. Kaarten (à 15 euro) zijn verkrijgbaar via www.simplon.nl, De Jongens van Hemmes en Simplon Jongerenhotel

Auteur

Marc Jansen