Podium New Attraction Spoken Word in Simplon

Groningen

In Simplon in Groningen staat woensdag 22 juni een Podium Attraction Spoken Word geprogrammeerd.

Podium New Attraction Spoken Word biedt een programma met een mix van singer-songwriters, dichters en woordkunstenaars. Hier kunnen gevorderde talenten nieuwe performances uitproberen en nieuw talent voor het eerst het podium betreden voor publiek.

Een kwartier in de stad

Poetry Circle Groningen presenteert de groepsperformance 'Een kwartier in de stad'. In deze korte voorstelling, waarin taal de hoofdrol speelt, komt de stad tot leven. Met Charlotte Beerda, Ingrid, Joost Lancée, Isabella en Lienne onder leiding van Jörgen Gario. Jörgen UNOM JG treedt zelf ook op. De poëet/ singer-songwriter maakt vloeiende, talige liedjes, gegoten in een mix van folk, lounge, en reggae.

Spoken word-artiesten

Individuele spoken word-artiesten tijdens Podium New Attraction Spoken Word zijn: Myron, Bella, One.No, Charlotte Beerda, Joost Lancee en Daley Whisper. Zij volgden het afgelopen seizoen workshops en trainingen bij de Urban Academy van Urban House Groningen. Amber Rozema en Josie Miller, finalisten van Kunstbende Drenthe, Lilian Anneloes winnares van Kunstbende Groningen, alle drie in de categorie taal, betreden eveneens het podium. Het publiek kan van zich laten horen tijdens de open mic. De presentatie is in handen van Cissy. Podium New Attraction Spoken Word, dat is georganiseerd door Urban House Groningen, begint om 19.30 uur. Entree: 2,50 euro.

Auteur

Marc Jansen