Grill ’n Chill Festival in Stadspark in Groningen

Groningen

In het Stadspark in Groningen wordt donderdag 23 juni het Grill 'n Chill Festival gehouden. Deze barbecue is uitsluitend bedoeld voor studenten.

Grill ’n Chill Festival is georganiseerd door 4 studenten van verschillende scholen die samen zijn gekomen via de Minor Eventmanagement op de Hanzehogeschool. Zij willen een festival neerzetten dat anders is dan alle andere food- of muziekfestivals. "Grill ’n Chill is een barbecue festival voor iedereen die wil genieten van een heerlijk stuk vlees, een ijskoud drankje en zwoele muziek, terwijl zij vertoeven op een heerlijk zacht kleedje in het groene gras. Het festival start met een podium voor singer-songwriters, waarna geleidelijk verschillende dj’s hun mixes richting melodieuze deep house opvoeren." Aanvang: 16.00 uur.

Auteur

Marc Jansen