'Tanzen auf dem Boot' in Groningen voor Stichting One Fine Day

Groningen

In Groningen staat zaterdag 25 juni 'Tanzen auf dem Boot' geprogrammeerd. De opbrengst van dit bootfeest komt ten goede aan Stichting One Fine Day.

'Tanzen auf dem Boot' is bedacht door de Hanzehogeschool Groningen-studenten, Myrthe Lindner, Maarten Brouwer, Arman Khachaturian, Erik Schieving en Rachel Sidin. Het evenement komt tot stand in samenwerking met KopjeK en Paradigm.

Tanzen auf dem Boot

'Tanzen auf dem Boot' is 5 uur feesten op een door de Groninger 'diepen' varende boot, met start en finish in de Finse Haven in Groningen. Op de boot wordt genoten van drankjes en muziek, verzorgd door dj’s Tjade en Wouter Beek. Nadat na 5 uur is aangemeerd in de Finse haven, kunnen de feestgangers voor een pre-afteparty en eten terecht in de Glazen Loods. Aansluitend, om 23.00 uur, gaat eenafterparty van start bij Paradigm bij PARODY. Headliner is Mano Le Tough.

Stichting One Fine Day

Stichting ‘One Fine Day’ organiseert educatieve zeilavonturenvoor kinderen met een ziekte of beperking. https://youtu.be/FOm7-SFnaTk

Auteur

Marc Jansen