Benefietavond 'Midwife Dreams' in theaterzaal Parcival College

Groningen

In de theaterzaal van het Parcival College in Groningen wordt dinsdag 28 juni de benefietavond 'Midwife Dreams' gehouden. Met optredens van streektaalzanger Arnold Veeman, zangeres Yasmijn Kramer en buikdanseres Joyce Benschop.

De benefietavond is georganiseerd door Henriëtte Wieldraaier. Zij gebruikt de opbrengst om de kosten van de studie verloskunde te dekken. "Net als op mijn 27ste, toen ik te oud was voor een studiefinanciering, val ik qua regelingen buiten de boot", verklaart Wieldraaier. "Destijds kon ik niet aan de opleiding beginnen en daar lijkt het nu weer op: zodra ik begin met de studie vervalt mijn recht op een ww- of andere uitkering. Het lijkt erop dat de opleiding te intensief is om er echt bij te kunnen werken. Je raadt het al; er is geld nodig..." De benefietavond begint om 19.30 uur. Entree: 10 euro. Aanmelden: henriette.wieldraaijer@gmail.com.

Auteur

Marc Jansen