'ImproWeerwolven' in De Bovenkamer van Groningen

Groningen

De Groninger vereniging voor improvisatietheater Ulteam staat zaterdag 25 juni met ‘ImproWeerwolven: Barrage de Réveille’ in De Bovenkamer van Groningen.

‘ImproWeerwolven’ is een combinatie van improvisatietheater en het populaire spel 'Weerwolven van Wakkerdam' van 999 Games. In dit spel wordt de rust in het dorpje Wakkerdam wreed verstoord door enkele weerwolven. De spelers kunnen zowel dorpeling als weerwolf zijn. Het doel van het spel is om de andere ‘soort’ uit te schakelen.

Improviseren

In de theatervoorstelling wordt een verhaal geïmproviseerd waarin de dorpelingen samen met het publiek proberen de weerwolven te ontmaskeren en te doden. Maar hoe herken je een weerwolf? Wie is te vertrouwen? Het publiek heeft het laatste woord en beslist wie terecht wordt gesteld. Zo hopen ze de wolven te vangen voor het te laat is. Aanvang: 20.30 uur. Entree: 8 euro. Kaartverkoop: Kaartverkoop: www.ulteam.nl.

Auteur

Marc Jansen