Jools Holland naar De Oosterpoort

Groningen

Jools Holland geeft maandag 27 februari een concert in De Oosterpoort in Groningen. Kaarten (à 39 euro) voor dit concert zijn vanaf donderdag 23 juni verkrijgbaar bij De Oosterpoort en Plato, en via de-oosterpoort.nl en ticketmaster.nl.

Jools Holland is een Engelse pianist, televisiepresentator en bandleider. Hij staat vooral bekend als de presentator van het programma ‘Later.. With Jools Holland’, mogelijk een van de meest invloedrijke muziekprogramma’s. In zijn tv-show ‘Later.. With Jools Holland’ biedt Jools Holland vele bekende artiesten een podium. Maar het zelf spelen zal hij waarschijnlijk nooit kunnen laten. Niet zelden schuift Jools Holland, begaafd blues- en boogie woogie pianist, tijdens een van zijn shows even achter de piano. Zo ook tijdens het concert in De Oosterpoort. Tevens neemt hij 2 gastzangeressen mee: Ruby Turner & Louise Marshall. Aanvang: 20.30 uur.

Auteur

Marc Jansen