Bijna deelnemersrecord voor tennistoernooi Be Quick Open

HAREN

  De Esserberg in Haren is vanaf maandag 27 juni een week lang toneel van de zesde editie van het Be Quick Open.

Voor dit toernooi hebben zich 90 tennissers - 51 dubbelcombinaties - ingeschreven. Daarmee is de editie van dit jaar de op 1 na best bezette editie ooit. Het deelnemersveld kent volgens de organisatie een mooie spreiding over alle categorieën. Met spelers uit de hele regio.

Be Quick 1887

Het Be Quick Open begon ooit als initiatief van het in de hoofdklasse uitkomende eerste herenteam van de tennisafdeling van Be Quick 1887. Ondertussen is toernooi uitgegroeid tot een door de hele club gedragen jaarlijks terugkerende feestweek met veel mooi tennis en vertier. Inzet van het Be Quick Open zijn de dubbeltitels in de categorieën 3 tot en met 7.

Vanaf 17.30 uur

De banen op De Esserberg vormen de hele week vanaf 17.30 uur het decor voor het Be Quick Open. Vrijdag 1 juli wordt om 19.30 uur een demonstratiedubbel niveau 2 gespeeld. Zaterdag 2 juli wordt een funpark ingericht en staat een barbecue geprogrammeerd. Zondag 3 juli is finaledag: vanaf 12.00 uur. Entree: gratis. 

Auteur

Marc Jansen