Inschrijving 4Mijl4You geopend

Groningen

Wandelaars, fietsers, steppers, skaters, rolstoelrijders en andere sportievelingen kunnen zich alweer inschrijven voor de zesde editie van de 4Mijl4You.

Deze alternatieve 4 Mijl van Groningen staat zaterdagavond 8 oktober, daags voor de 4 Mijl van Groningen, op de agenda.

Jubileum

De 4 Mijl van Groningen bestond in 2011 25 jaar. Aanleiding voor de organisatie van een extra activiteit: de 4Mijl4You. Speciaal voor groepen en individuen die de 4 Mijl wel willen volbrengen, maar dit niet hardlopend willen of kunnen doen. De 4Mijl4You gaat over exact hetzelfde parcours als de 4 Mijl; 6,437 kilometer tussen Haren en Groningen. De deelnemers starten in 2 snelheidsgroepen: 5 of 15 kilometer per uur.

Inschrijven

In tegenstelling tot de 4 Mijl is de 4Mijl4You is geen wedstrijd, maar 'een unieke belevenis met veel entertainment en gezelligheid'. Inschrijven kan individueel of als groep (vanaf 10 personen) via www.4mijl4you.nl.

Auteur

Marc Jansen