K's Choice naar Stadsschouwburg Groningen

Groningen

De Belgische band K's Choice staat zaterdag 18 maart met 'The Backpack Sessions’ in de Stadsschouwburg in Groningen.

K’s Choice debuteerde in 1993 met ‘The Great Subconscious Club’. De grote doorbraak volgde 2 jaar later met het verschijnen van ‘Paradise In Me’ met daarop de hit ‘Not An Addict’. In totaal heeft de band 7 studioalbums uitgebracht en een aantal live- en verzamelalbums.

Backpack Sessions

Voor de 'Backpack Sessions' duiken Saren en Gert Bettens, met de rest van de band, in hun rijkgevulde 'rugzak' van smaakmakende songs, oud en nieuw, aangevuld met een aantal covers. Aanvang: 20.15 uur. Kaarten (à 27,50 euro) zijn verkrijgbaar bij De Oosterpoort en Plato, en via de-oosterpoort.nl en ticketmaster.nl. https://youtu.be/6IhDAWEVs_g

Auteur

Marc Jansen