Fun Lovin' Criminals naar De Oosterpoort in Groningen

Groningen

Fun Lovin' Criminals geeft zaterdag 22 oktober een concert in De Oosterpoort in Groningen. Kaarten (à 25 euro) zijn vanaf maandag 27 juni 10.00 uur verkrijgbaar bij De Oosterpoort en Plato, en via de-oosterpoort.nl en ticketmaster.nl.

Fun Lovin’ Criminals komt naar De Oosterpoort om te vieren dat het 20 jaar geleden is dat het debuutalbum ‘Come Find Yourself’ verscheen. Dit album, met hits als ‘Scooby Snacks’, ‘Bombin’ the L’ en ‘King Of New York’, betekende de doorbraak naar het grote publiek.

2 delen

Het concert bestaat uit 2 delen: de mannen van FLC beginnen met het integraal spelen van de debuut cd ‘Come Find Yourself’. Hierna worden alle andere hoogtepunten uit hun carrière uitgevoerd.

Eclectische hip-hop gangsterrock

Fun Lovin’ Criminals werd in 1993 in New York opgericht door zanger Hugh 'Huey' Morgan en Brian 'Fast' Leiser. Hun eclectische hip-hop gangsterrock is sindsdien onveranderd gebleven: blues, jazz, rock soul, punk, hip-hop, funk en Latino soul vibes passeren allemaal de revue. Hoewel afkomstig uit de Verenigde Staten, is FLC vooral bekend in West-Europa. Inmiddels zijn er van Fun Lovin’ Criminals meer dan 10 miljoen platen over de toonbank gegaan. https://youtu.be/HEMjF2n3-SQ

Auteur

Marc Jansen