Optreden Pieter van der Zweep bij Media Markt Centrum

Groningen

Pieter van der Zweep geeft zaterdag 2 juli een optreden bij Media Markt Groningen Centrum aan de Westerhaven. Het optreden begint aan het begin van de middag.

Pieter van der Zweep is een aanstormend Nederlandstalig talent; 100% NL noemt hem dé muzikale belofte van de komende tijd. Hij scoorde hits met singles als ‘Je Neemt Me Mee’ en ‘Zal De Liefde Winnen’, en slaagt er met zijn nieuwe single ‘Dansen’ opnieuw in een breed publiek aan te spreken. Pieter van der Zweep bereikte de finale van het ‘538 Demo Duel’, won de ‘Life4You Talentbattle’ op RTL4, scoorde de ´Hart van Nederland Zomerhit´ met zijn eerste single en zong hij tijdens ´3FM SeriousRequest´ een duet met Laura Jansen in het Glazen Huis.

Beleving en entertainment

“Sinds Primark tot onze buren behoort hebben wij er veel nieuwe, jongere klanten/ bezoekers bij gekregen. Nu staat de naam Media Markt niet alleen voor verkoop van elektronica, maar ook voor beleving en entertainment”, stelt directeur Harry Werkman van Media Markt Groningen Centrum. “Wij denken dat optredens van bekende artiesten hier zeker bij horen en het is gewoon super leuk om je bezoekers te vermaken en telkens iets nieuws en verrassends te kunnen bieden.”

Auteur

Marc Jansen