Sharon Doelwijt met 'Keti Koti' in Le Petit Theatre

Groningen

Sharon Doelwijt staat vrijdag 1 juli met het programma 'Keti Koti' in Le Petit Theatre in Groningen.

Sharon Doelwijt vertelt met 'Keti Koti' (gebroken ketting) een verhaal van toen in een nieuw (muzikaal) jasje). Een verhaal over kwetsbaarheid, kracht, acceptatie en durf.

Anders zijn

De voorstelling gaat over een jonge vrouw die in een maatschappij opgroeit met de dagelijkse confrontatie van het anders (multiraciaal) zijn. Niet in het land waar je getogen bent je vrij voelen maar ook niet in het land waar je geboren bent. Sharon Doelwijt werkt in 'Keti Koti'samen met voordrachtskunstenaar Guill Pool en haar vaste muzikanten Hans Lass, Felix Degenaar en Raphaël Tahapary.

Culinaire reis

Speciaal voor deze voorstelling neemt de keukenbrigade van The Sugar Shack, onder leiding van René Braaksma, belangstellenden vanaf 17.00 uur mee op een culinaire reis met een verscheidenheid aan gerechten uit de Surinaams/Nederlandse keuken.

Reserveren

Een toegangskaart voor diner én voorstelling kost 40 euro (exclusief drankjes). Een toegangskaart voor de voorstelling alleen (aanvang: 20.00 uur) kost 15 euro. Reserveren: www.houseofcooking.nl of 050-3111726.

Auteur

Marc Jansen