Primetime-Papatime: samenwerking Mankracht en SKSG

GRONINGEN

'Primetime-Papatime'. Onder deze noemer organiseren netwerkorganisatie Mankracht en Stichting Kinderopvang Stad Groningen (SKSG) met ingang van deze maand stoere activiteiten en workshops voor vaders en kinderen van 4 tot 13 jaar.

Mankracht en SKSG willen vaders graag meer betrekken bij activiteiten met (en de opvoeding van) hun kinderen. De eerste activiteit is een 'Modderdag' op woensdag 29 juni. Bij de SKSG-locatie Hoornse Plas - op het openbare strandje naast Kaap Hoorn - wordt een survivalbaan opgetuigd die vaders samen met hun kroost mogen bestormen.

Modderdag

SKSG organiseert overigens al jaren activiteiten op Modderdag. Alle locaties - zowel de kinderdagverblijven en de buitenschoolse opvanglocaties als de gastouders - doen hier aan mee. De eerste Primetime-Papatime-activiteit duurt van 14.00 tot 16.00 uur.

Auteur

Marc Jansen