Extra bussen voor DelfSail

Groningen

Voor bezoekers van DelfSail rijden van woensdag 29 juni tot en met zondag 3 juli extra bussen Delfzijl –

Groningen. Lijn 140 Delfzijl – Appingedam – Ten Boer – Groningen rijdt in deze periode minimaal 2 keer per uur. Op woensdag, donderdag en vrijdag vertrekt de laatste bus uit Delfzijl om 0.28 uur, op zaterdag om 1.28 uur en op zondag om 22.58 uur.

OV-chipkaart

Reizen met de (extra) bus kan het makkelijkst met de OV-chipkaart op saldo. Ook is een kaartje te koop bij de chauffeur.

Zomerbroezz'n

Vanaf 1 juli is het ook weer mogelijk te Zomerbroezz’n met de bus in Groningen en Drenthe. 2 volwassenen reizen dan een hele dag voor 10 euro een dag onbeperkt met alle bussen. Dit kaartje is te koop bij de chauffeur. Per volwassene reizen drie kinderen t/m 11 jaar gratis mee. Zie voor een volledig overzicht van de vertrektijden van alle (extra) bussen: qbuzz.nl/gd.

Auteur

Marc Jansen