Benefietwedstrijd voor vader jeugdspeler FC Groningen

Groningen

FC Groningen onder-13 speelt zaterdag 2 juli op Sportpark Corpus den Hoorn een benefietwedstrijd tegen FC Emmen onder-13. De opbrengst van deze wedstrijd komt ten goede aan de behandeling van de vader van Fofin Turay, een van de spelers van FC Groningen onder-13.

'Fofins vader blijkt dusdanig ziek te zijn, dat hij onmiddellijk medische zorg nodig heeft, schrijft FC Groningen op zijn website. 'Hij verblijft momenteel in Liberia en heeft geen toestemming om naar Nederland te komen. Hij kan in India wel de medische zorg krijgen die hij nodig heeft, maar er zijn niet genoeg financiële middelen om dit te doen.' Fofins teamgenoten willen graag helpen om dit geld bij elkaar te krijgen en hebben het idee opgevat om een benefietwedstrijd te spelen. Rondom deze wedstrijd vinden diverse acties plaats om geld in te zamelen. Aanvang: 10.30 uur. Meer informatie: www.fcgroningen.nl

Auteur

Marc Jansen