Muziekprogramma Noorderzon bijna compleet

Groningen

DMA’s, Max Jury, Warhaus, Lubomyr Melnyk, Pat Thomas & The Kwashibu Area Band, De Kift en Rats on Rafts, Lisa & The Lips, Zitakula, The Dustbowl Revival zijn toegevoegd aan de line-up van Noorderzon Performing Arts Festival Groningen 2016. Hiermee is het muziekprogramma bijna compleet.

Noorderzon Performing Arts Festival Groningen 2016 vindt van 18 tot en met 28 plaats plaats in het Noorderplantsoen en DownTown Groningen. Op Het Dok spelen jonge aanstormende bands als DMA’s (Australië) en Sunflower Bean (VS), maar ook oude helden als Pat Thomas en zijn Kwashibu Area Band (Ghana), en De Kift (NL). Die laatste speelt dan wel weer een set samen met de jonge honden van Rats on Rafts. In de Spiegeltent speelt de jonge songwriter Max Jury (VS), deelt Josef Salvat (Australië) zijn elektropopsongs en klinkt de folk van het Franse Natâh. Tenslotte wordt de Lutherse kerk ingericht voor een concert van de vernieuwende pianist Lubomyr Melnyk uit Oekraïne.

Line-up

Op de (bijna complete) line-up van Noorderzon Performing Arts Festival Groningen:
 • DMA’s (Australië) – Het Dok
 • Max Jury (VS) - Spiegeltent
 • Warhaus (NL) – Het Dok
 • Lubomyr Melnyk (Oekraïne) – Lutherse kerk
 • Pat Thomas & The Kwashibu Area Band (Ghana) – Het Dok
 • De Kift & Rats on Rafts (NL) – Het Dok
 • Lisa & The Lips (VS) – Het Dok
 • Zitakula (NL) – Het Dok
 • The Dustbowl Revival (VS) – Het Dok
 • Josef Salvat (Australië) - Spiegeltent
 • Daniel Norgren (Zweden) – Het Dok
 • Sunflower Bean (VS) – Het Dok
 • XIXA (VS) – Het Dok
 • Natâh (Frankrijk) – Spiegeltent
Meer informatie: www.noorderzon.nl

Auteur

Marc Jansen