Broederliefde naar De Oosterpoort in Groningen

Groningen

Broederliefde komt naar Groningen. De Rotterdamse rappers geven vrijdag 14 oktober een concert in De Oosterpoort in Groningen.

Het nieuwe Broederliefde-album ‘Hard Work Pays Off 2’ kwam in mei op de hoogste positie binnen in de Album Top 100. De andere 2 EP’s van Broederliefde staan eveneens in de Top 50. In 2015 was Broederliefde genomineerd voor de prestigieuze Edison Award. Dat jaar wonnen de 5 rappers tevens diverse FunX Awards. Onlangs ontving de groep een platina award voor de single ‘Alaka’. Tevens werkten groepsleden mee aan hitsingles als ‘Meisjes Blijven Meisjes’ en ‘Nu Sta Je Hier’. Aanvang: 20.30 uur. Kaarten (à 12 euro) voor het concert zijn verkrijgbaar bij De Oosterpoort en Plato, en via de-oosterpoort.nl en ticketmaster.nl. https://youtu.be/GO5UZNoYhSE

Auteur

Marc Jansen