Eerste namen PlatoPlanet in Groningen bekend

Groningen

De Oosterpoort in Groningen vormt zondag 11 september het decor voor het festival PlatoPlanet.

De organiserende muziekwinkel Plato heeft deze week de eerste namen bekendgemaakt: The Tibbs, Indian Askin, Breaking Levees, Eerie Wanda, The Cool Quest, Jeangu Macrooy, Radio Eliza en Jo Goes Hunting. Zoals te doen gebruikelijk staat op het festival ook nog een popquiz georganiseerd. En onder het motto 'Jong geleerd is oud gedaan" staat ook 'iets tofs' voor kinderen geprogrammeerd.

Tickets

Omdat Plato bezoekers van PlatoPlanet voor een zacht prijsje wil laten kennismaken met (nieuwe) opkomende Nederlandse bands, kosten kaarten slechts 5 euro. De tickets zijn verkrijgbaar bij Plato en aan de kassa van De Oosterpoort.

Auteur

Marc Jansen