Eerste Regionale Luchthaven Congres in MartiniPlaza

Groningen

In MartiniPlaza in Groningen wordt donderdag 15 september het congres ' Ready for take-off'  gehouden. Dit is het eerste Regionale Luchthaven Congres in Nederland. Het thema is de toekomst van regionale luchthavens.

Onder leiding van Charles Groenhuijsen komt een aantal toonaangevende sprekers aan het woord. Zij delen hun expertise met betrekking tot de huidige en toekomstige ontwikkelingen van regionale luchthavens.

Sprekers

Sprekers zijn onder anderen:
  • Russel Dudley
  • Martin Pearce
  • Roland Wondolleck Marcel Buelens
  • Ran Hendriks

Congres

Doel van ‘Ready for take-off’ is het in beeld brengen van het belang van een regionale luchthaven voor de regio. Doelgroepen voor het congres zijn lokale en regionale bestuurders, het bedrijfsleven, management van luchthavens en brancheorganisaties. Meer informatie/ aanmelden: www.martiniplaza.nl/luchthavencongres

Auteur

Marc Jansen