Olympische Zomerweken bij De Jonge Onderzoekers

Groningen

Deze zomer staan de Olympische zomerweken op het programma bij De Jonge Onderzoekers in Groningen. Twee weken lang zijn liefhebbers van techniek en wetenschap van harte welkom.

Tijdens de Olympische zomerweken is er dagelijks vrije inloop op de verschillende afdelingen bij De Jonge Onderzoekers. Ook worden er diverse workshops georganiseerd, zoals het maken van een eigen Boombox, het ontwerpen en fabriceren van ringen en het bouwen van een echte raceauto. De Olympische zomerweken vinden plaats van 19 juli tot en met 23 juli en van 23 augustus tot en met 27 augustus, van 10.00 uur tot 16.00 uur. De activiteiten worden georganiseerd bij De Jonge Onderzoekers aan de Dirk Huizingastraat 13 in Groningen. Workshops Voor de workshops moet van tevoren worden opgegeven door een e-mail te sturen naar info@dejongeonderzoekers.nl. Meer informatie over het programma en de activiteiten is te vinden op de website van De Jonge Onderzoekers.

Auteur

Redactie