Dingen 050 met vintage & designer modeshow

Groningen

De Vismarkt in Groningen vormt zondag 21 augustus het decor voor de alternatieve warenmarkt Dingen 050.

Dingen 050 is een markt voor liefhebbers van kunst, design, vintage, vinyl, antiek en boeken. Met marktkramen met allerhande ‘dingen’, lokale kunstenaars en artiesten. Vintage & designer modeshow Dingen 050 wordt in de zomer eens per maand gehouden op de Vismarkt. De eerstvolgende editie van Dingen 050 op 21 augustus staat in het teken van een vintage & designer modeshow.

Deelnemers

Aan deze modeshow doet een aantal stad-Groninger kledingwinkels als Simsalabim, Bess own Vintage, Hanx New Gents Wear & Doghouse Apparel en De Schoenenfabriek mee, alsmede vintage modeverkopers als Funny Vintage en design kledingmaakster Caroline van Staveren. Dingen 050 begint om 11.00 uur. Er staan 2 modeshows geprogrammeerd: om 13.00 uur en om 14.30 uur.

Aanmelden

De organisatie is in handen van Antiquariaat Berger & De Vries. Kledingzaken en -verkopers die nog willen meedoen kunnen zich aanmelden via www.dingen050.nl, via Facebook of via 050-3188591.

Auteur

Marc Jansen