App biedt overzicht van feesten in de stad Groningen

Groningen

Na succesvolle lanceringen in Den Haag en Rotterdam is de app GoneOut vanaf maandag 15 augustus ook in Groningen en Utrecht beschikbaar. De gratis app biedt een overzicht van alle feesten in de stad, plus GPS-systeem, entreeprijs en praktische tips.

Met meer dan 75 feesten per maand biedt de app een volledig overzicht voor uitgaan in Groningen. Oprichter en eigenaar Jeroen Maas: “De app is uniek door de compacte weergave met verschillende zoek- en filterfuncties. Binnen 3 minuten heb je een leuke party gevonden.” Bovendien: “Met behulp van GPS kun je direct zien welke feestjes dicht bij jou in de buurt zijn. Zo kom je makkelijk op nieuwe plekken terecht.”

Helemaal losgaan

Jeroen Maas richtte GoneOut in 2013 op, mede omdat hij zelf vaak in steden kwam en niet wist waar hij dat ene leuke feestje kon vinden. De titel staat voor 'helemaal losgaan', licht hij toe. Inmiddels is hij druk bezig de app in steeds meer steden uit te rollen. Na Groningen en Utrecht wordt elke week een nieuwe stad toegevoegd. GoneOut is gratis beschikbaar voor Android en iPhone. Meer informatie: www.goneout.nl

Auteur

Marc Jansen