Let's Gro op zoek naar Groningers met ideeën

Groningen

De organisatie van Let's Gro is op zoek naar mensen/ organisaties met een 'geweldig initiatief of idee over de stad van morgen en die toekomstplannen op het podium tijdens Let’s Gro willen delen, ze uit willen testen en voor een publiek willen presenteren.

De vierde editie van Let's Gro, het inspiratiefestival over de toekomst van de stad Groningen en regio, vindt van 8 tot en met 12 november plaats.

Betere, mooiere en slimmere stad

Let’s Gro roept iedereen op ideeën in te dienen. De organisatie zoekt naar bijdragen die zorgen voor een betere, mooiere en slimmere stad en die ook na het festival een vervolg kunnen krijgen. Kortom: levensvatbare en toekomstbestendige ideeën, klein en groots, over ondernemerschap, sociale innovatie, gezondheid, technologie of welk ander onderwerp dan ook.

Inschrijfformulier

Het inschrijfformulier voor al deze ideeën staat nu online. Via www.letsgro.nl kunnen plannenmakers zich tot 23 september aanmelden. Na inschrijving vinden er gesprekken plaats met de inzenders om te kijken of (en waar) het voorstel een plek kan krijgen op het festival.

Hoofdthema's

Er wordt dan ook gekeken naar de 3  hoofdthema’s waarmee het festival dit jaar kleur en structuur wordt gegeven. Woensdag 9 november staat The Social Innovator centraal , een dag later de wereld van het ondernemerschap 
- The Entrepreneur - en vrijdag 11 november wordt het stadse leven gevierd, ofwel The Urbanist.

Auteur

Marc Jansen