Nieuw in KEI-week: More to Explore

Groningen

De organisatie van de KEI-week besteedt dit jaar extra veel aandacht aan cultuur.

Cultureel Groningen krijgt, zo stelt zij, een boost door More tot Explore, een nieuw evenement tijdens de KEI-week, geheel in het teken van cultuur. Hierbij zullen onder meer bekende cabaretiers,zoals Ruben van der Meer en Arie Koomen, optreden.

More tot Explore

Onder de noemer More to Explore staat woensdag 17 augustus (20.00 - 23.00 uur) op 3 verschillende locaties cultuur centraal. Op de Vismarkt komen cabaretiers, op het Broerplein zullen verschillende muziekbandjes spelen en in het Harmoniegebouw worden allerlei workshops gegeven. De verschillende activiteiten worden niet alleen door de KEI-week mogelijk gemaakt. Andere organisaties helpen door activiteiten te organiseren.

Art, Comedy en Music

Voorzitter Nienke van Sligter van het KEI-bestuur verwacht dat More to Explore een groot succes zal worden. Met voor iedereen wat leuks. ”Je kunt tijdens More to Explore horen, zien en doen! Alle activiteiten zijn onderverdeeld in de thema’s Art, Comedy en Music. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een karaokebar, mobiele fotografie en een catwalkshow.” Het evenement is voor iedereen gratis toegankelijk. Zie voor het gehele programma van de KEI-week: www.keiweek.nl/programma.

Auteur

Marc Jansen