Concert De Andersons in Centrum de Poort

Groningen

Het trio De Andersons staat zaterdag 10 september met ‘Hier Dooft Niets’ in Centrum de Poort in Groningen.

'Hier Dooft Niets' is een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert waarmee De Andersons ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering. Ze grijpen het leven bij de lurven en laven zich samen met het publiek aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden.

De Andersons

De Andersons bestaat uit Anna Ågren, Roel Dullaart en muzikant Mirek Walton. Het trio kenmerkt zich door muzikale voorstellingen met inhoud, humor en veel afwisseling. Eerder maakten ze samen met Arjen Lubach de voorstelling 'Stockholm sneeuwt', brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk en speelden ze een exclusieve concertreeks met de band Zijlstra. Daarnaast hebben ze als zangers en theatermakers in diverse producties gespeeld en stonden ze op verschillende binnen- en buitenlandse theaterfestivals.

Voorprogramma

In het voorprogramma (vanaf 18.45 uur) staat het muzikale duo Winnie & Jakob. Het repertoire varieert van Ierse muziek tot pop en jazzballads. Het optreden van De Andersons begint om 20.00 uur. Informatie en reserveren op www.cursuscentrumdepoort.nl of 050-5712624. Wie de Facebook-pagina van Centrum de Poort een like geeft, maakt kans op twee kaartjes voor het optreden van De Andersons. Bij 500 likes wordt een winnaar geloot.

Auteur

Marc Jansen