Recordaantal voorinschrijvingen Bauke Mollema Tocht

Groningen

De voorinschrijving voor de Bauke Mollema Tocht op zondag 28 augustus is met een recordaantal van 1800 inschrijvingen gesloten.

De online na-inschrijving duurt tot en met 21 augustus. Daarna is het alleen nog mogelijk om op de dag van de tocht in te schrijven bij Sportcentrum Kardinge in Groningen.

Onbekend gebied

Bauke Mollema: “Geweldig dat er nu al zoveel inschrijvingen zijn! Groningen is voor veel fietsers nog onbekend gebied en daar breng ik met deze tocht graag verandering in. Ik heb er heel veel zin in en weet zeker dat het een geslaagde fietsdag gaat worden!”

Na-inschrijving

Wie gebruik maakt van de mogelijkheid van de online na-inschrijving, kan zondag 28 augustus direct de startbenodigdheden afhalen en starten. Deelnemers die zich deze week inschrijven betalen het verhoogde na-inschrijvingstarief en ontvangen een stuurbordje zonder naam. Daarnaast ontvangen deelnemers een exclusieve gadget van Trek. Inschrijven is mogelijk via www.baukemollematocht.nl.

Bauke Mollema Tocht

De Bauke Mollema Tocht gaat op zondag 28 augustus van start bij Sportcentrum Kardinge. Deelnemers kunnen kiezen voor routes over afstanden van 65, 110 en 165 door het trainingsgebied van Bauke Mollema; het prachtige Groningse en Friese landschap. Hoogtepunten onderweg zijn het Nationaal Park Lauwersmeer en de 2 tussensprints over de Mollema Bult en de kasseienstroken in Zuidwolde.

Auteur

Marc Jansen