Dubbelconcert GOSTO en CUT_ naar Simplon in Groningen

Groningen

 Simplon in Groningen presenteert zaterdag 12 november een dubbelconcert met GOSTO en CUT_ .

Geïnspireerd door reizen, chaos en liefde zoekt GOSTO de dunne lijn tussen pompende elektronische muziek en intiem akoestisch samenspel. Inspiratie komt van Flying Lotus, James Blake, Thom Yorke en Jeff Buckley. Aanleiding voor het optreden in Simplon is het verschijnen van het debuutalbum 'Memory Ivy' in oktober.

CUT_

Indie electro pop band CUT_ (CUT underscore) scoorde in 2014 een YouTube-hit met een cover van het nummer 'Papaoutai' van Stromae. De teller staat inmiddels op meer dan 1,5 miljoen views. Het duo bestaat uit producer Sebastiaan Dutilh en zangeres Belle Doron. De EP's 'Patterns' en 'Chapter I' kregen lovende reacties en de release van het debuutalbum staat later dit jaar op de planning. Aanvang: 21.30 uur. Kaarten (à 9 euro) zijn verkrijgbaar via www.simplon.nl, De Jongens van Hemmes en Simplon Jongerenhotel

Auteur

Marc Jansen