Uitgeverij Passage houdt open huis

Groningen

Uitgeverij Passage in Groningen viert komend najaar het 25-jarig bestaan.

Het jubileumseizoen wordt zondag 21 augustus afgetrapt met het uitbrengen van 'De Grote, Dikke Hobbyrock Encyclopedie'.

Open huis

Vervolgens houdt de aan het Boterdiep 117, in Het Paleis, gevestigde uitgeverij van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 augustus open huis; steeds van 16.00 tot 17.00 uur. Zondag 28 augustus zijn de deuren van 13.00 tot 18.00 uur geopend voor publiek. Dat kan tijdens het open huis kennisnemen van de nieuwe plannen, of de nieuwe Hobbyrock Encyclopedie of een ander boek aanschaffen. Bovendien ruimt de uitgeverij wat oudere boeken op; 5 euro per stuk of 3 voor een tientje.

Jubileumuitgave

In voorbereiding zijn een speciale jubileumuitgave, waarin de auteurs van Passage een eerbetoon aan de uitgeverij brengen, en 'Palet van Groningen', een overzicht van wat de stad voorstelt in de wereld van kunst, cultuur en geschiedenis.

Auteur

Marc Jansen