Room Eleven naar De Oosterpoort in Groningen

Groningen

Room Eleven gaat in november op clubtour door Nederland. Daarbij wordt maandag 21 november De Oosterpoort in Groningen aangedaan.

Na 6 jaar afwezigheid gaf de band in juli een eenmalig optreden in TivoliVredenburg. Dit optreden, dat in 15 minuten uitverkocht raakte, krijgt nu een vervolg met meerdere shows in Nederland.

Room Eleven

Room Eleven hield er in 2010 na 6 jaar mee op. De jazzpopband deed uitverkochte club- en theatertours en speelde op festivals als North Sea Jazz, Oerol en Canadian Montreal Jazz Festival. Het debuutalbum ‘Six White Russians And A Pink Pussycat’ werd onderscheiden met platina en voor opvolger ‘Mmm… Gumbo’ ontving Room Eleven een gouden plaat. De band is sinds dit voorjaar weer bijeen. Binnenkort wordt ‘Six White Russians And A Pink Pussycat’ gereleased op vinyl. Kaarten (à 20 euro) zijn verkrijgbaar bij Plato, en via de-oosterpoort.nl en ticketmaster.nl. https://youtu.be/GM7aDAo1voM

Auteur

Marc Jansen