Uit de kast: droogwareninzameling voor Voedselbank Stad Groningen

Groningen

‘Uit de kast!’. Onder deze noemer houden Groninger Songwriter Circle en Gewaagd Entertainment zaterdag 3 september een droogwareninzameling voor Voedselbank Stad Groningen.

Plaats van handeling is het terrein van MFC De Wijert/ Helpman. Tijd: 13.00 – 17.30 uur.

Houdbaar voedsel

De beide uit de wijk De Wijert afkomstige muziekorganisaties roepen Stadjers op zo veel mogelijk houdbaar voedsel (droogwaren) in te brengen. Het streven is meer dan 40 kratten met houdbaar voedsel (de opbrengst van vorig jaar) over te dragen aan de voedselbank.

Singer-songwriters en dj's

Groninger Songwriter Circle en Gewaagd Entertainment nemen niet alleen droogwaren in. Ze doen er ook iets voor terug. Hun dj’s en singer-songwriters trakteren de inbrengers namelijk de hele middag op muziek. De line-up bestaat uit de singer-songwriters Dion van der Geest, George Welling, Lars Koehoorn en Martijn van der Zande, en de dj's DJ Funkydiscosoul, DJ Richard, Dymka en Steely Roundbeat.

Houdbaar voedsel doneren

Overigens kan nu ook al houdbaar voedsel worden gedoneerd in de doorzichtige bakken in de lobby van MFC De Wijert/ Helpman. Het MFC is elke werkdag van 09.00 tot 23.00 uur geopend.

Auteur

Marc Jansen