Open dag MFC 't Vinkhuys in Groningen

Groningen

MFC 't Vinkhuys in Groningen heeft zaterdag 3 september een open dag. Tussen 11.00 en 16.00 uur staan optredens, workshops en andere activiteiten geprogrammeerd.

Zo verzorgt Circus Santelli een aantal optredens, zijn er muzikale intermezzo's van Marieke Hulsbos en Hugo Borst, en geeft theatergroep VRIJDAG een inkijkje in het werkproces. De theatergroep laat stap voor stap zien hoe een oefening gebruikt wordt om een toneelscène te maken.

Kennismaken met clubs

Bezoekers kunnen uiteraard kennismaken met de clubs en verenigingen die gebruik maken van ’t Vinkhuys, zoals Slim Leven, Groei & Bloei en bridgeclubs ’t Vinkhuys en BC Noord. Kinderen kunnen leren schilderen met docente Summer en kinderen vanaf 8 jaar mogen zelf klompjes 'pimpen'. Fotoclub Trefshot maakt gratis mee te nemen portretfoto’s. Verkeerswijzer Groningen geeft informatie over de dode hoek van vrachtwagens. Een speciaal getrainde rijinstructeur verzorgt deze les, rondom en in een echte vrachtauto. Verder staat een verloting op het programma en worden hapjes en drankjes geserveerd.

Auteur

Marc Jansen