Nieuwe talkshow in Groningen: New Orléans Live

GRONINGEN

De stad Groningen is een talkshow rijker. Zondag 4 september staat de eerste editie van 'New Orléans Live' geprogrammeerd. Plaats van handeling is Café New Orléans.

'New Orléans Live' is een nieuwe, maandelijkse talkshow die (spraakmakende) gasten de ruimte geeft hun verhaal te doen over onderwerpen die ons allemaal aangaan. Voorafgaand aan de talkshow worden (film)beelden van de betreffende gast én het te bespreken thema vertoond. Aan het eind van iedere talkshow wordt een demonstratie of nadere uitleg gegeven.

Earl Blijd

[caption id="attachment_64611" align="alignright" width="140"]Jerry Silvano. Jerry Silvano.[/caption] De eerste gast is Earl Blijd, trainer en coördinator van Bao Trieu/ Blijd. Interviewer Jerry Silvano, programmamaker bij OOG Radio, gaat met 'de panter van Curaçao' in gesprek over diens sport, lokale gebeurtenissen en activiteiten en diens recente China-trip. 'New Orléans Live'duurt van 17.00 tot 20.00 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen