Nog 1 keer 'A Symphonic Tribute to The Rolling Stones'

GRONINGEN

Het Noord Nederlands Orkest (NNO), Eric Corton, Tim Knol en Tim Akkerman brengen nog 1 keer een symfonisch eerbetoon aan The Rolling Stones. Dat gebeurt vrijdag 23 september in MartiniPlaza in Groningen.

'A Symphonic Tribute to The Rolling Stones' voert het publiek terug naar de eerste 20 jaar van het bestaan van The Rolling Stones. Uit de jaren '60 brengt het orkest bijvoorbeeld 'Ruby Tuesday', 'Under My Thumb' en 'Paint it Black'. De jaren '70 waren natuurlijk de jaren van 'Fool To Cry', 'Angie', 'Miss you' en 'Wild Horses'. Van deze en vele andere hits heeft Tom Trapp speciaal voor dit concert symfonische arrangementen gemaakt, waarmee nog maar eens wordt onderstreept dat de Stones echte klassiekers zijn.

Succesvolle tour

Het NNO maakte in april een tour met dit concert. De tour trok vele bezoekers. Bovendien genoten duizenden mensen van dit programma tijdens het openluchtconcert Pura Vida in Blauwestad.

Auteur

Marc Jansen