Kunst- en designmarkt op Grote Markt

GRONINGEN

Op de Grote Markt in Groningen wordt zondag 4 september een kunst-en designmarkt gehouden. Deze door Sam Events 4 U georganiseerde markt staat voor de derde (en laatste keer) op de agenda.

De markt heeft een groot aanbod van kunst- en designproducten als lampen, schilderijen, beeldhouwwerken en sieraden. Enkele kunstenaars, waaronder een edelsmid, geven demonstraties. Ook wordt aan de inwendige mens gedacht. De eerste kunst- en designmarkt vond 3 april plaats, de tweede 4 juli. Beide markten werden goed bezocht door kunstliefhebbers, Stadjers en toeristen. Voor de markt van 4 september zijn nog enkele plekken beschikbaar. Belangstellenden kunnen zich melden bij Evelien Bernabela van Sam Events 4 U: kunstmarktgroningen@gmail.com.

Auteur

Marc Jansen