Laatste startbewijzen voor 4 Mijl van Groningen

GRONINGEN

Voor de 4 Mijl van Groningen op zondag 9 oktober zijn nog slechts 1000 startbewijzen beschikbaar. De inschrijving voor de DvhN Recreantenloop en de Bedrijvenloop sluit woensdag 5 september om 22.00 uur.

Tijdens de 4 Mijl van Groningen - 6,437 kilometer - lopen jaarlijks 23.000 deelnemers van Haren naar Groningen. De 4 Mijl is het grootste loopevenement van Noord-Nederland.

Onderdelen 4 Mijl

De 4 Mijl bestaat uit de Dagblad van het Noorden Recreantenloop, Wedstrijdloop, Bedrijvenloop, GasTerra Jeugdloop voor scholen en verenigingen, en de Charity Run voor het goede doel. De Bedrijvenloop is opgesplitst in een Bedrijven Recreanten- en Wedstrijdloop. Alleen de inschrijving voor de DvhN Recreantenloop en de Bedrijvenloop zijn nog open.

Auteur

Marc Jansen