Longpunt Groningen in teken patiëntenportaal

GRONINGEN

Het Longfonds houdt woensdag 14 september een Longpunt Groningen in de Immanuelkerk in Groningen. Onderwerp is: ‘Een patiëntenportaal’.

Longpunt Groningen is een maandelijkse ontmoeting voor mensen met een long- hart- & vaataandoening. Patiënten en hun partners krijgen actuele informatie en praktische tips.

Mening patiënten

Tijdens de themamiddag op 14 september staat de mening van patiënten over inzage in de uitslagen van het longfunctieonderzoek centraal.  Gastspreker is epidemioloog Esther Metting van de afdeling Huisartsengeneeskunde van het UMCG. Aansluitend aan het programma is er alle ruimte voor vragen en discussie. Bezoekers wordt verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken. Aanvang: 14.00 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen